fbpx

 

(Video) Program CSR ZYQ Bersama Penduduk Paya Jaras Hilir, Sungai Buloh, Selangor

 

Alhamdulillah..Pada hari Ahad yang lepas bertarikh 22-09-2019 Team ZYQ Bersama CEO ZYQ Sendiri untuk turun padang bersama penduduk Paya Jaras Hilir, Sungai Buloh, Selangor. Program kali ini, dapat bertemu dengan Ketua penduduk Paya Jaras Hilir mendengar sendiri masalah yang di hadapo oleh penduduk sekarang.

CEO ZYQ (Ir Mohd Zikri Bin Zaini) Bersama En Azroy Manaf

Program CSR Berjaya mencapai objektif Syarikat yang ingin membantu dari segi keperluan asas dan sedikit sumbangan duit yang diperlukan oleh setiap keluarga yang telah ditimpa musibah. Insyallah dengan sedikit sumbangan dari ZYQ, sedikit sebanyak dapat meringankan beban yang di hadapi hampir 45 buah keluarga.

 

Team ZYQ Bersama Wakil Penduduk Paya Jaras Hilir

Kawasan Tapak Perobohan RumahKawasan Tapak Perobohan Rumah 

Team ZYQ Berada di kawasan Tapak Perobohan Rumah 

Keadaan sekeliling di tapaka perobohan amat menyedihkan, dimana anak kecil yang masih menyuusu duduk di tempat sementara di bawah kemah sahaja . Insyallah dengan adanya program CSR sedikit sebanyak dapat memberi sedikit bantuan sebagai keperluan dan kelengkapan seharian sementara mendapat ktempat berlindung yang lebih selesa.

Sessi penyerahaan sedikit bantuan sebagai bantuan kepada mangsa yang terlibat 

Kami dari Team ZYQ berdoa agar keluarga yang ditimpa kejadian ini bertabah dan agar dipermudahkan segala urusan hendaknya.

Insyaallah… .

 

#CSRZYQBersamaKomuniti #ZYQPerihatin #KamiBinaIkutBajetAnda

http://www.youtube.com/watch?v=uRuTG-1gm9Y

 

WhatsApp Saya Nak Bina Rumah!